Top news

Expire 09 July, 2018, 100 kr rabatt vid köp över 600 kr hos wiggle. Expire 09 July, 2018, 350 kr rabatt utvalda varor frn assos hos..
Read more
Av vad jag försttt s följer denna film pjäsen betydligt bättre än de andra filmversioner som har gjorts tidigare. Cyrano gr motvilligt med p detta men..
Read more

Studentkortet rabatter funkar inte


studentkortet rabatter funkar inte

du har uppkoppling för att ladda ned kortet. Vissa företag erbjuder studentrabatt även om du inte har reselogotyperna p ditt kort (gäller ej gymnasister här nedan listas vissa av dessa företag: Tänk p att vissa av de ovanstende företagen endast ger studentrabatt p vissa sträckor eller p exempelvis paketresor. Om du uppdaterar kortet men fortfarande ser de gamla uppgifterna betyder det att det ännu inte finns ngot nytt kort att hämta. Om du tillhör ett lärosäte som vi har ett samarbete med mste du ansöka om ditt kort via din. Du väljer "ungdom" när du bokar din resa och inte "student". Det kan vara s att du behöver reaktivera ditt kort eller avvakta ett par dagar tills din kr skickat in dina uppgifter till oss. Du kan läsa vad som gäller p ditt lärosäte här. För att stänga appen utan att logga ut klickar du p hem-/menyknappen p mobilen, d stängs appen ner utan att du loggas. Krmedlem, vanligtvis tar det 1-3 dagar frn att du betalt in till kren innan du fr tillgng till ditt nya kort. Dyker inte kortet upp efter du uppdaterat det, vänligen avvakta ett dygn. Reaktivering, om du har ett giltigt Studentkort som gäller till och med kan du en mnad innan kortet gr ut reaktivera ditt kort.

Studentkortet rabatter funkar inte
studentkortet rabatter funkar intestudentkortet rabatter funkar inte

Ditt Studentkort gäller p just din resa och att du uppfyller kraven för rabatten.
Sommarkortet reserabatter VAD GÄlleitt LÄROSÄTE?

Eurocard rabatter, Boohoo rabattkod funkar inte, Makemytrip international flight discount,

Uppdatering, knappen för att uppdatera ditt kort hittar du när du är inne p ". Det betyder att du kan uppdatera kortet utan att behöva ansöka om ett nytt. Ja, vra appar för Android och iPhone är byggda s att det klarar av att visa Studentkortet även utan internetuppkoppling eller. Vid biljettkontroll p tget mste du kunna uppvisa giltigt Studentkort samt ID-kort. Kontrollera alltid att ditt Studentkort gäller p just din resa och att du uppfyller kraven för rabatten. SJ och Studentkortet ansvarar inte för förlorat kort, om det används felaktigt eller om ditt kort inte längre är giltigt. Om du inte loggar ut ur appen kommer kortet att sparas. SJ har tagit bort de tidigare studiekraven för rabatten, den gäller numera för alla studenter med ett giltigt Studentkort. Om du har reselogotyperna p ditt Studentkort och det fortfarande är giltigt, kan du som student resa rabatterat med fler olika resebolag. För att ta del av rabatten väljer du Resenär: "Student i stället för Vuxen när du köper biljetten.

Hos vilka reseföretag gäller mitt Studentkort?studentkortet rabatter funkar inte

Kommunalkortet rabatter
Rabattkod interrailkort


Sitemap