Top news

Vi har fotoram i storleken 4050,.560 till riktigt bra priser! Behöver du en världskarta att sätta nlar i? Inom kort kommer vi p ytterligare tre sprk..
Read more
Lägga förslag p nya funktioner Omrde: Klubbfrgor Golfens IT-system Hjälpte den här informationen dig? När vi väljer vad som ska utvecklas resonerar vi kring varje ärende..
Read more

Kommunalkortet rabatter


kommunalkortet rabatter

i tv-programmet Lyxfällan. Med kortet fr du en hel rad generösa tilläggsförsäkringar, som gäller utan självrisk när du betalar med det. Det tycker vi är oerhört angeläget. Här hittar du mer information om och villkor för Kommunalkortet Mastercard. Kommunals nya medlemskort ska inte bara ge rabatter, utan ocks möjlighet till kredit. Vilka är fördelarna för medlemmarna med ett nytt medlemskort? S här gör du: Skicka ett SMS med ordet erbj till nummer 72456. Hur fungerar det, och varför ska facket ha ett kreditkort? Vi erbjuder rabatt p tvättpoletter vid tvätt och dammsugning av din bil.

Skattebetalarna rabatter, Eurocard rabatter, Caravan club rabatter,

Städat med rent samvete. Som medlem Kommunal kan du möjlighet ansöka om att komplettera ditt medlemskort med en betalfunktion. Fyrstjärnigt, ligger i centrala Stockholm och erbjuder ett stort urval av rum i modern design. Utöka medlemskortet med en betalningsfunktion, du kan dessutom ansöka om att omvandla ditt vanliga medlemskort till ett medlemskort man kan betala med, Kommunalkortet MasterCard. De kommer att vara samlade. 15 rabatt p däck, framvagnsinställning och bilservice! Mnadens erbjudande via SMS, du kan enkelt prenumerera p mnadens medlemserbjudande via SMS. Den risken har vi redan idag med medlemslnen, att folk förköper sig.

kommunalkortet rabatter


Sitemap