Top news

Adress Bokus AB Box Stockholm Betalningssätt Kort Faktura Fraktsätt Posten. Tipsa oss gärna om det finns ngra rabatter som du tycker att vi inte har ftt..
Read more
Apotek hjärtat, fri Frakt: kampanj, aVG, special: Kampanj (30 rabatt p AVG Antivirus Business 15 1 PCs 2Y). Anmäl dig till nyhetsbrevet och f fri frakt..
Read more

Assist innebandy rabattkod


assist innebandy rabattkod

plastad insida men med riktigt tygkänsla p utsidan. Färg: Grön, svart, sa mer. Passar till klubbor med skaftlängderna 70-92cm. Zone klubbfodral Eyecatcherär sytt i stadig syntet, vilket ger hela väskan stadga. Alla kantsömmar är förstärkta med svarta Visa mer. Oavsett om du bara spelar med polarna eller tränar varje dag hjälper vi dig hitta rätt utrustning och anpassa den efter din spelartyp. Praktiskt fodral för innebandyklubbor. Saknar dina innebandyklubbor det där lilla extra, är det ngot med greppet, persol discount har du rätt flex eller behöver du hitta rätt skor? Kom in i ngon av Assists butiker i Stockholm eller Västers för att diskutera din utrustning. Fodralet försluts med en dragkedja och har ett litet ytterfack. För oss är det viktigt att du spelar med rätt material och fr ut s mycket som möjligt av din utrustning, priset kommer i andra hand.

Rymmer upp till 5 klubbor i längderna 80-87. Zone eyecatcher Klubbfodral, Black/White/Lime 80-91, det här klubbfodralet rymmer. Alla kantsömmar är förstärkta med svarta vävda band.Öppnas med en riktiVisa mer. Ett tufft klubbfodral frn Unihoc i Crimson Line-design. P innebandyglasögonens skalmar sitter dubbelgjutna gummiinlägg, vilkager bättre komfort och gör att det skaver mindre. Innebandyglasögonen levereras med ett exklusivt, transparent och hrt fodral som skyddar glasögonen p bästa sätt i väsa mer. Tryckt med vit klubblogo och initialer/siffror (ingr i priset).Salming Tour klubbfodral för innebandyklubba i seniorstorlek.

Assist innebandy rabattkod
assist innebandy rabattkod


Sitemap